Nieuws

Gesloten ivm CORONA

Beste patiënt,

In verband met de ontwikkeling rondom het coronavirus hebben wij moeten besluiten om de adviezen van het ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen) op te volgen, en tot 6 april alleen nog acute spoedeisende zorg te verlenen. Heeft u een afspraak gepland staan tussen nu en 6 april 2020, dan zijn wij genoodzaakt om uw afspraak te verplaatsen. Wij nemen hiervoor zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bij pijnklachten of een spoedgeval verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen. Onder acute spoed verstaan wij: nabloedingen, acute ontstekingen en trauma’s.

Voor het maken van een afspraak of vragen zijn wij uitsluitend per e-mail bereikbaar. De e-mails worden 2 maal per week verwerkt. Voor acute spoed zoals hierboven benoemd, kunt u ons tijdens kantooruren bellen via 040-2544544. Na kantooruren belt u de dienstdoende tandarts via 0900-2041177.

Wij realiseren ons dat deze maatregelen ongemak voor u met zich mee kunnen brengen. Hiervoor bieden wij u onze welgemeende excuses aan en hopen op uw begrip.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Whitesmile

 

toegevoegd op 26 maart 2020 @ 00:00 uur
Nederlands  English

Aangenaam...

Halina
Afbeelding Halina Mijn naam is Halina, oorspronkelijk kom ik uit Oekraine waar ik 10 jaar ervaring heb opgedaan in de tandheelkunde. Sinds 2013 woon ik in Nederland en vanaf augustus 2019 werk ik bij Whitesmile.

Nieuws

Gesloten ivm CORONA
Wij volgen de richtlijnen van het ANT en sluiten tot 6 april
lees meer
26-03-2020