Nieuws

Zomervakantie

Vanwege de zomervakantie zijn wij gesloten tot vrijdag 21 augustus

Voor spoedgevallen kunt u tijdens kantooruren terecht bij de volgende waarnemers:

Tandartspraktijk De Polders  telefoon  040-2541639

Tandartspraktijk 5504 mondzorg telefoon 040-3045504

Of Tandartspraktijk Galileo telefoon 040-2534542

Voor spoedgevallen op vrijdagmiddag na 12 uur en buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts via telefoonnummer 0900-2041177

toegevoegd op 30 juli 2020 @ 14:30 uur

CORONA

Geachte patiënt,

 

De praktijk is aangepast aan de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn voorbereid op de anderhalve meter maatschappij en schudden -begrijpelijk- geen handen meer.

Om u en anderen goed te kunnen beschermen zijn wij ook van uw medewerking afhankelijk. In die context is het belangrijk dat wij u een aantal vragen voorleggen die u van te voren goed moet doorlezen en beantwoorden. De antwoorden kunnen namelijk gevolgen hebben voor uw afspraak. Wij kunnen u alleen behandelen als u onderstaande vragen met nee kunt beantwoorden. De vragen zijn als volgt:

- bent u positief getest op Corona ?

- heeft u nu huisgenoten of gezinsleden  met Corona?

- bent u genezen van Corona korter dan twee weken geleden?

- heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden)?

- heeft u huisgenoten of gezinsleden met deze symptomen?

- bent u in thuisisolatie?

- woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

 

Kunt u één van bovenstaande vragen met ja antwoorden dan is het voor nu niet mogelijk om u te behandelen en neemt u telefonisch contact met ons op, we zullen met u een afspraak maken op een gepast tijdstip.

 

Om zo min mogelijk mensen in de wachtkamer te hebben verzoeken wij u om niet eerder dan op uw afspraaktijd naar de praktijk te komen, u wordt bij binnenkomst naar de behandelkamer begeleid. Bij de entree in de hal van de praktijk hangt een desinfectie apparaat en voordat u de wachtkamer betreedt verzoeken wij u, uw handen te desinfecteren. U kunt tijdelijk géén gebruik maken van de toiletruimte of de wastafel. Hierbij dus ook het verzoek om thuis uw tanden te poetsen.

 

Dank voor uw begrip en graag tot ziens.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Team Whitesmile

toegevoegd op 06 april 2020 @ 00:00 uur
Nederlands  English

Aangenaam...

Anouk
Afbeelding Anouk Hallo allemaal, mijn naam is Anouk. Misschien heb je me al eerder een keer voorbij zien komen, ik heb namelijk in 2017 stage gelopen bij Whitesmile.

Nieuws

Zomervakantie
Wij zijn met vakantie tot vrijdag 21 augustus
lees meer
30-07-2020