Ons team

Dhr. drs. R. (Robert) Strijkert, praktijkhouder

Afbeelding Dhr. drs. R. (Robert) Strijkert, praktijkhouder Sinds februari 1991 tandarts, in eerste instantie bij de luchtmacht in Volkel, sinds mei 1992 werkzaam in de eigen praktijk in Veldhoven. Ook heb ik gewerkt in vele praktijken binnen de regio. Met respect voor ieders wensen, ga ik in samenspraak met de patient, altijd op zoek naar maatwerk tandheelkunde, waarbij alle mogelijkheden worden aangeboden en besproken om te komen tot de gewenste behandelstrategie en uitvoering. Specialisaties zijn de cerec-kroon (klaar in 1 behandeling van anderhalf uur) en implantologie.

Anouk

Afbeelding Anouk Hallo allemaal, mijn naam is Anouk. Misschien heb je me al eerder een keer voorbij zien komen, ik heb namelijk in 2017 stage gelopen bij Whitesmile. Inmiddels ben ik officieel afgestudeerd als tandarts assistente. Wat ik zo leuk vind aan het werk is voornamelijk het contact met de verschillende patiënten. Naast mijn baan hier als tandarts assistente, volg ik de opleiding HRM. Dit doe ik in deeltijd vorm zodat ik kan blijven werken bij Whitesmile. Ik kijk er naar uit om als vaste kracht aan de slag te gaan en jullie allemaal te ontmoeten.

Saskia

Afbeelding Saskia Ik ben sinds januari 2019 als tandarts assistente werkzaam in deze praktijk. In het verleden heb ik in zowel grote als kleinschalige tandartspraktijken gewerkt. Door de geboorte van de kinderen ben ik er een tijdje tussenuit geweest. Omdat ik het vak en de affiniteit met de patiënten begon te missen, heb ik de keuze gemaakt om terug te keren in het tandheelkundige vak wat ik altijd met veel genoegen heb uitgevoerd. Ik kom met veel plezier naar mijn werk en graag wil ik iedereen met een brede glimlach naar buiten laten gaan. Verder heb ik mij tot doel gesteld om me te blijven ontwikkelen om u nog beter te ondersteunen in de toekomst.

Carola

Afbeelding Carola Ik heb een aantal jaren gewerkt als tandarts assistente, waar ik de affiniteit met de tandartsenpraktijk heb gekregen. Hierna heb ik een secretariële opleiding gedaan en ben ik jarenlang als secretaresse werkzaam geweest. Na de geboorte van de kinderen ben ik weer aan de slag gegaan binnen de tandartsenbranche als receptioniste in een orthodontie praktijk. Sinds begin 2011 ben ik als balie assistente werkzaam in onze prachtige praktijk Whitesmile. De combinatie tussen het persoonlijke contact met de patiënten en het administratieve deel van mijn functie, geven mij veel werkplezier. Ik voel me dan ook goed thuis op mijn werkplek.

Halina

Afbeelding Halina Mijn naam is Halina, oorspronkelijk kom ik uit Oekraine. Daar heb ik 10 jaar werkervaring opgebouwd bij verschillende tandheelkundige praktijken. Sinds 2013 woon ik in Nederland. De afgelopen 6 jaar heb ik besteed aan het opvoeden en verzorgen van mijn 2 kinderen. Nu ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging! Sinds augustus 2019 werk ik met veel plezier als preventieassistente bij tandartspraktijk Whitesmile. Ik ga iedere dag graag naar mijn werk dankzij ons leuke en gezellige team.
Nederlands  English

Aangenaam...

Saskia
Afbeelding Saskia Ik ben sinds januari 2019 als tandarts assistente werkzaam in deze praktijk. In het verleden heb ik in zowel grote als kleinschalige tandartspraktijken gewerkt.

Nieuws

Praktijksluiting herfstvakantie
Vanwege de herfstvakantie zijn wij gesloten tot maandag 21 oktober
lees meer
07-10-2019