Ons team

Dhr. drs. R. (Robert) Strijkert, praktijkhouder

Afbeelding Dhr. drs. R. (Robert) Strijkert, praktijkhouder Sinds februari 1991 tandarts, in eerste instantie bij de luchtmacht in Volkel, sinds mei 1992 werkzaam in de eigen praktijk in Veldhoven. Ook heb ik gewerkt in vele praktijken binnen de regio. Met respect voor ieders wensen, ga ik in samenspraak met de patient, altijd op zoek naar maatwerk tandheelkunde, waarbij alle mogelijkheden worden aangeboden en besproken om te komen tot de gewenste behandelstrategie en uitvoering. Specialisaties zijn de cerec-kroon (klaar in 1 behandeling van anderhalf uur) en implantologie.

Anouk

Afbeelding Anouk Hallo allemaal, mijn naam is Anouk. Misschien heb je me al eerder een keer voorbij zien komen, ik heb namelijk in 2017 stage gelopen bij Whitesmile. Inmiddels ben ik officieel afgestudeerd als tandarts assistente. Wat ik zo leuk vind aan het werk is voornamelijk het contact met de verschillende patiënten. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten.

Halina

Afbeelding Halina Mijn naam is Halina, oorspronkelijk kom ik uit Oekraine. Daar heb ik 10 jaar werkervaring opgebouwd bij verschillende tandheelkundige praktijken. Sinds 2013 woon ik in Nederland. De afgelopen 6 jaar heb ik besteed aan het opvoeden en verzorgen van mijn 2 kinderen. Nu ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging! Sinds augustus 2019 werk ik met veel plezier als preventieassistente bij tandartspraktijk Whitesmile. Ik ga iedere dag graag naar mijn werk dankzij ons leuke en gezellige team.

Afbeelding Fé Hoi allemaal! Mijn naam is Fé, en ik ben sinds januari 2020 werkzaam bij White Smile. Binnen de praktijk wil ik werkervaring gaan opdoen omdat ik in de toekomst wil gaan doorstuderen voor mondhygiëniste. Het leukste wat ik vind aan het werken bij White Smile is het kleinschalige en het persoonlijke contact waardoor we de patiënt vaak net dat beetje extra kunnen geven. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten in de praktijk!

Carola

Afbeelding Carola Ik heb een aantal jaren gewerkt als tandarts assistente, waar ik de affiniteit met de tandartsenpraktijk heb gekregen. Hierna heb ik een secretariële opleiding gedaan en ben ik jarenlang als secretaresse werkzaam geweest. Na de geboorte van de kinderen ben ik weer aan de slag gegaan binnen de tandartsenbranche als receptioniste in een orthodontie praktijk. Sinds begin 2011 ben ik als balie assistente werkzaam in onze prachtige praktijk Whitesmile. De combinatie tussen het persoonlijke contact met de patiënten en het administratieve deel van mijn functie, geven mij veel werkplezier. Ik voel me dan ook goed thuis op mijn werkplek.
Nederlands  English

Aangenaam...

Carola
Afbeelding Carola Een aantal jaren werkzaam geweest als tandarts assistente, waar ik de affiniteit met de tandartsenpraktijk heb gekregen. Sinds 2011 als balieassistente verbonden aan Whitesmile.

Nieuws

Vakantiesluiting
Vanwege de meivakantie gesloten vanaf vrijdag 30 april tot maandag 17 mei
lees meer
19-04-2021