Ons team

Dhr. drs. R. (Robert) Strijkert, praktijkhouder

Afbeelding Dhr. drs. R. (Robert) Strijkert, praktijkhouder Sinds februari 1991 tandarts, in eerste instantie bij de luchtmacht in Volkel, sinds mei 1992 werkzaam in de eigen praktijk in Veldhoven. Ook heb ik gewerkt in vele praktijken binnen de regio.Mijn motto, goede tandheelkunde is maatwerk in een plezierige ambiance, waar tijd en begrip is voor de patiënt. Alles op tandheelkundig gebied is mogelijk en bespreekbaar. Specialisaties zijn de cerec-kroon (klaar in 1 behandeling van anderhalf uur) en implantologie.

Anouk

Afbeelding Anouk Hallo allemaal, mijn naam is Anouk. Misschien heb je me al eerder een keer voorbij zien komen, ik heb namelijk in 2017 stage gelopen bij Whitesmile. Inmiddels ben ik officieel afgestudeerd als tandarts assistente. Wat ik zo leuk vind aan het werk is voornamelijk het contact met de verschillende patiënten. Naast mijn baan hier als tandarts assistente, volg ik de opleiding HRM. Dit doe ik in deeltijd vorm zodat ik kan blijven werken bij Whitesmile. Ik kijk er naar uit om als vaste kracht aan de slag te gaan en jullie allemaal te ontmoeten.

Saskia

Afbeelding Saskia Ik ben sinds januari 2019 als tandarts assistente werkzaam in deze praktijk. In het verleden heb ik in zowel grote als kleinschalige tandartspraktijken gewerkt. Door de geboorte van de kinderen ben ik er een tijdje tussenuit geweest. Omdat ik het vak en de affiniteit met de patiënten begon te missen, heb ik de keuze gemaakt om terug te keren in het tandheelkundige vak wat ik altijd met veel genoegen heb uitgevoerd. Ik kom met veel plezier naar mijn werk en graag wil ik iedereen met een brede glimlach naar buiten laten gaan. Verder heb ik mij tot doel gesteld om me te blijven ontwikkelen om u nog beter te ondersteunen in de toekomst.

Carola

Afbeelding Carola Ik heb een aantal jaren gewerkt als tandarts assistente, waar ik de affiniteit met de tandartsenpraktijk heb gekregen. Hierna heb ik een secretariële opleiding gedaan en ben ik jarenlang als secretaresse werkzaam geweest. Na de geboorte van de kinderen ben ik weer aan de slag gegaan binnen de tandartsenbranche als receptioniste in een orthodontie praktijk. Sinds begin 2011 ben ik als balie assistente werkzaam in onze prachtige praktijk Whitesmile. De combinatie tussen het persoonlijke contact met de patiënten en het administratieve deel van mijn functie, geven mij veel werkplezier. Ik voel me dan ook goed thuis op mijn werkplek.

Mona

Afbeelding Mona Mijn naam is Mona, sinds september 2018 balie assistente bij Whitesmile. Voorheen was ik vele jaren werkzaam bij een financiële instelling en de laatste jaren als management assistente in de bouwsector. Ik vind het super leuk om uw eerste aanspreekpunt te mogen zijn in deze mooie tandartspraktijk en mijn steentje bij te dragen in dit enthousiaste team.
Nederlands  English

Aangenaam...

Dhr. drs. R. (Robert) Strijkert, praktijkhouder
Afbeelding Dhr. drs. R. (Robert) Strijkert, praktijkhouder Mijn motto: "Goede tandheelkunde is maatwerk in een plezierige ambiance, waar tijd en begrip is voor de patiënt." Alles op tandheelkundig gebied is mogelijk en bespreekbaar.

Nieuws

Zomervakantie
Vanwege de zomervakantie hebben wij gewijzigde openstellingstijden
lees meer
18-07-2019