Ons team

Dhr. drs. R. (Robert) Strijkert, praktijkhouder

Afbeelding Dhr. drs. R. (Robert) Strijkert, praktijkhouder Sinds februari 1991 tandarts, in eerste instantie bij de luchtmacht in Volkel, sinds mei 1992 werkzaam in de eigen praktijk in Veldhoven. Ook heb ik gewerkt in vele praktijken binnen de regio.Mijn motto, goede tandheelkunde is maatwerk in een plezierige ambiance, waar tijd en begrip is voor de patiënt. Alles op tandheelkundig gebied is mogelijk en bespreekbaar. Specialisaties zijn de cerec-kroon (klaar in 1 behandeling van anderhalf uur) en implantologie.

Tineke Zeldenrust

Afbeelding Tineke Zeldenrust Sinds 1999 ben ik werkzaam als tandartsassistente. Ik ben een preventie assistente met zeer veel ervaring. Ik heb hierdoor een breed takenpakket dat zich uitstrekt van instructie geven en sealen bij kinderen tot nazorg bieden na implantologie en de prothese dragende patient. Verder beschouw ik bleken, verdoven, rontgenfoto's maken, afdrukken maken en tandsteen verwijderen tot mijn dagelijkse vaardigheden en zet ik mij in om de praktijk zo goed mogelijk op rolletjes te laten verlopen, hetgeen mij veel voldoening geeft. U vindt in mij een open en vriendelijke assistente voor jong en oud.

Mischa Geeven

Afbeelding Mischa Geeven Ik ben sinds begin 2012 verbonden aan de praktijk, waarbij ik intern een opleiding heb gedaan en via NHA thuisstudie de basis opleiding voor tandartsassistente heb gevolgd. Ik ben inmiddels goed thuis in het vak en in de praktijk, waarbij ik mijn plaats in het team goed gevonden heb. Ik krijg voldoening in het goed laten verlopen van de tandheelkundige behandelingen aan de stoel ,maar ook een onderdeel te zijn van de andere processen in de praktijk (zoals bevoorrading e.d.) en een onderdeel te zijn van het assistententeam Whitesmile, waarbij mijn rol inmiddels is uitgebreid naar een volwaardig teamlid.

Carola van Aaken

Afbeelding Carola van Aaken Ik heb een aantal jaren gewerkt als tandartsassistente, waar ik de affiniteit met de tandartsenpraktijk heb gekregen. Hierna heb ik een secretariële opleiding gedaan en ben ik jarenlang als secretaresse werkzaam geweest. Na de geboorte van de kinderen ben ik weer aan de slag gegaan binnen de tandartsenbranche als receptioniste in een orthodontie praktijk. Sinds begin 2011 ben ik als baliemedewerkster werkzaam in onze prachtige praktijk Whitesmile. De combinatie tussen het persoonlijke contact met de patiënten en het administratieve deel van mijn functie, geven mij veel werkplezier. Ik voel me dan ook goed thuis op mijn werkplek.

Maaike de Brouwer

Afbeelding Maaike de Brouwer Voor mijn opleiding als tandartsassistente heb ik de opleiding verzorgende gedaan en succesvol afgerond. Met mijn zorg achtergrond vind ik het belangrijk om een goed contact te hebben met de patiënten zodat die zich zo veel mogelijk op hun gemak voelen. Daarnaast vind ik het leuk om zelfstandige handelingen uit te voeren en om samen met mijn collega te werken aan een goede zorg voor mensen die deze praktijk bezoeken.
Nederlands  English

Aangenaam...

Carola van Aaken
Afbeelding Carola van Aaken Een aantal jaren werkzaam geweest als tandartsassistente, waar ik de affiniteit met de tandartsenpraktijk heb gekregen. Sinds 2011 als baliemedewerkster verbonden aan Whitesmile.

Nieuws

Praktijksluiting tijdens de Carnavalsvakantie
Vanaf vrijdag 9 februari 12.00 uur tot maandag 19 februari 9.00 uur is de praktijk gesloten in verband met de carnavalsvakantie
lees meer
05-02-2018