Ons team

Ontdek ons enthousiaste team

Ik heb in 1991 de opleiding tot Tandarts voltooid en na een jaar Tandarts te zijn geweest bij de luchtmacht ben ik tandartspraktijk Whitesmile begonnen , hoewel het toen nog niet zo heette.

Tandartspraktijk Whitesmile is een praktijk die vanuit heel klein tot een volwaardige praktijk is gegroeid waarbij mijn team en ik vanuit een visie op de tandheelkunde de best mogelijke zorg aan de patiënten voorleggen.

Ik ben afgestudeerd in een tijdperk waar composiet (het witte vulmateriaal) zijn start vond en waarbij steeds beter naar de wensen van de patiënten wordt gekeken en geluisterd. Dit heb ik mij eigen gemaakt en ik heb gemerkt dat de patiënt en ikzelf zich daar zeer prettig bij voelen. Ik hoop dat iedereen zich “thuis” voelt in de praktijk waar we in een open communicatieve sfeer trachten aan al uw wensen te voldoen. Voel u vrij om mij die wensen kenbaar te maken, ik zal er ook geregeld naar vragen. Ik heb inmiddels 30 jaar ervaring, heb in verschillende klinieken gewerkt en samen met mijn team gebruiken we die ervaring om u van goede zorg te voorzien.

Ik hoop u snel te zien in mijn praktijk!

Dhr. Drs. R. (Robert) Strijkert

Tandarts praktijkeigenaar

Mijn naam is Halina, oorspronkelijk kom ik uit Oekraine. Daar heb ik 10 jaar werkervaring opgedaan bij verschillende tandheelkundige praktijken. Ook heb ik een achtergrond binnen de kindertandheelkunde. Dankzij deze ervaring vind ik nog steeds heel leuk om met kinderen en angstige patiënten te werken. In 2019 was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging en is Whitesmile op mijn pad gekomen. Precies op juiste moment. Na meer dan 2 jaar binnen tandartspraktijk Whitesmile, ben ik klaar om mijn horizon uitbreiden. Ik heb ontzettend veel zin en ben erg gemotiveerd om in korte tijd weer als tandarts aan het werk te gaan!

Halina

Tandarts/preventie assistente

Nog geen tekst

Chaimea

Tandartsassistente

Mijn naam is Hanny en in 2022 heb ik de overstap genomen om van zorgmedewerker omgeschoold te worden als tandartsassistent. Hier ben ik verwelkomt in het gezellige team bij Whitesmile als tandartsassistent in opleiding. Ik heb het ontzettend naar mijn zin, daarom ben ik ook erg blij met deze leuke baan! Ik vind het fijn als ik een patiënt op een rustige manier bij kan staan aan de stoel, zowel voor als tijdens de behandeling. Ik kijk er ook enorm naar uit om jullie allemaal te mogen ontmoeten.

Hanny

Tandartsassistent

Mijn naam is Micky Lynn en ik zit in het laatste jaar van de opleiding tot tandarts.  Deze studie volg ik aan het Radboudumc in Nijmegen. Nog altijd ben ik blij met mijn keuze voor deze studie. Ik vind het fijn om patiënten te helpen met hun klachten of speciale wensen die zij hebben aan hun gebit. Wanneer ik niet op de uniniversiteit hoef te zijn, ben ik werkzaam in de praktijk Whitesmile. Daarnaast beoefen ik in mijn vrije tijd klassiek ballet en speel ik hockey bij Oranje Rood.

Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van het gezellige team bij Whitesmile

Micky

Tandarts in opleiding

Ik heb een aantal jaren gewerkt als tandartsassistente, waar ik de affiniteit met de tandartsenpraktijk heb gekregen. Hierna heb ik een secretariële opleiding gedaan en ben ik jarenlang als secretaresse werkzaam geweest. Na de geboorte van de kinderen ben ik weer aan de slag gegaan binnen de tandartsenbranche als receptioniste in een orthodontie praktijk. Sinds begin 2011 ben ik als balie assistente werkzaam in onze prachtige praktijk Whitesmile. De combinatie tussen het persoonlijke contact met de patiënten en het administratieve deel van mijn functie, geven mij veel werkplezier. Ik voel me dan ook goed thuis op mijn werkplek.

Carola

Balie Assistenten